Vertrek
Door: Piet en Lia van den Bergh
Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia
18 Mei 2008 | Nederland, Breda
De wind was ons vooral goedgezind vandaag. In een park in Den Bosch diende een zonnig bankje als eerste rustplaats.
In Tilburg bij ons Truus werden we hartelijk ontvangen en hebben we heerlijk gegeten.
Na 82 km. fietsen kwamen we in Breda bij Dieter, Joyce en Ciske omstreeks 16.00 u. aan, een heerlijke plek om te zijn.
Onze eerste dag van ons grote avontuur was een prima dag! Nadat we morgenochtend, samen met haar papa, eerst Ciske naar school hebben gebracht, fietsen we België in.
Heel veel liefs van ons uit Breda!
Piet en Lia
P.S.: Aldert, nog bedankt voor het prachtige bord in de tuin, Annelieke en Sabine nog bedankt voor het lekkere overlevingspakket!
18 Mei 2008 - 20:20
Geurt En Mieke:
De kop is eraf!
Voor Joep morgen,laten we hopen op een goede inzet en vooral een goede afloop!
Jullie horen het wel.
lieve groeten -
18 Mei 2008 - 21:17
Loes:
behouden 'vaart", geniet maar............... -
18 Mei 2008 - 21:32
Truus:
Misschien ben ik al te laat, maar ik wens jullie toch nog een fijne nachtrust!
Voor morgen een goede start en verder alles wat wenselijk is op je weg naar het grote doel: Santiago!
Ik vond het erg leuk dat jullie hier langs kwamen. Veel groeten voor Joyce en Dieter, een knuffel voor Cis en alle goeds en veel liefs voor jullie!
Welterusten! Truus -
18 Mei 2008 - 22:31
Corry Van Leur:
Lia en Piet,
Hans en ik wensen jullie heel erg veel plezier, succes en gezondheid toe op jullie reis.
Piet, hou jij Lia wel af en toe uit de wind?!
Groetjes Corry van Leur -
19 Mei 2008 - 09:11
Gerda:
hallo piet en lia,
het topje van jullie grote reis is er af.
groetjes gerda. -
19 Mei 2008 - 09:42
Tonny En Ran:
Hou Lia en Piet. jamer dat we gisteren te laat waren om jullie al het goede toe te wensen, dus bij deze.We gaan jullie deze weken wel volgen. Liefs Tonny en Ran -
19 Mei 2008 - 16:14
Diny En Louis:
De wielen draaien naar het warme zuiden. We hebben aan jullie gedacht hoor vanmorgen!
De kinderen leven ook helemaal mee met jullie hé! Ik sprak ons Cor nog vanmorgen door de telefoon en we zeiden zo, ze hebben gisteren wel 90 km. al gefietst, we zaten er niet veel naast blijkt nu!
En vannacht voor het eerst in jullie tentje!? Een goede nachtrust wensen we jullie dan kun je er morgen weer tegenaan. Wie weet wanneeer je dit leest!!!Dan zijn jullie vast al een heel eind.
Groetjes van ons
Diny en Louis -
19 Mei 2008 - 16:40
Jan&Loes:
Wij waren het afgelopen weekend weg met onze kinderen en zijn "vergeten"jullie nog te bellen en veel succes/plezier toe te wensen bij jullie "lange" bedevaartsfietstocht, dus bij deze alsnog!!
Succes en geniet ze samen!!
Groetjes van Jan&Loes -
19 Mei 2008 - 17:30
Corry V Kraay:
Leuk dat jullie al zo snel iets ,laten horen,ik kijk al uit naar het volgende berichtje.
Groetjes Corry. -
19 Mei 2008 - 18:11
Annelies En Janny:
we hopen dat jullie een goede start hebben gemaakt
veel mooi weer, zodat er veel te genieten valt
zet hem op!
we hebben in friesland afgelopen week de route vanuit st annaparochie op kaart bekeken en bewonderen jullie moed
bonne courage
20 Mei 2008 - 08:05
Jan En Rietje:
hallo piet en lia
de tocht is begonnen we zullen jullie volgen op de site ,het is een heel eind ,maar we weten dat jullie het kunnen. maar het allerbelangrijkste is, geniet ervan.
groetjes uit kruisland van jan en rietje