Nog even!
Door: Piet en Lia van den Bergh
Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia
16 Mei 2008 | Nederland, Appeltern
Zondagmorgen om 9.00 u. is het dan zover. De weersvooruit-zichten zien er goed uit, de wind blaast voor ons in de goede richting. Onze eerste etappe gaat via onze (schoon)zus Truus in Tilburg, naar onze Dieter, Joyce en Ciske in Breda, waar we de eerste nacht doorbrengen. Maandag fietsen we België in. We gaan vooral proberen te overnachten in ons nieuwe tentje. Geen enkele overnachtingsplaats is gepland, dus dat wordt elke dag weer een verrassing.
Graag willen wij iedereen bedanken voor de leuke reacties, succeskaarten en bemoedigende telefoontjes.
Tot over 7 weken!
Piet en Lia van den Bergh
16 Mei 2008 - 19:35
Geurt En Mieke:
Leuk dat jullie een poging gaan wagen om een "dagboek" bij te houden.
Wij wensen jullie heel veel plezier, een mooie tocht en veel veilige kilometers toe.
Zet 'm op!
Liefs van ons, ook van de kinderen. -
16 Mei 2008 - 20:00
Aldert En Julia:
Bonne route, Buen camino !!! -
16 Mei 2008 - 20:24
Marian En Tonnie:
Het klink misschien raar, maar de uitspraak "alles wat ge thuis laat is mooi meegenomen" daar kun jullie mee vooruit!! We hebben vandaag het artikel in De Gelderlander gelezen over de pelgrimsvoettocht, die jullie met de fiets doen.Wij hopen in iedere geval dat jullie zowel geestelijk als lichamelijk in dezelfde of nog sterkere conditie weer thuis zullen komen.
We komen zondag nog even uitzwaaien en daarna moeten jullie het alleen verder doen. We blijven jullie tweetjes volgen.
Groetjes en succes Marian en Tonnie -
16 Mei 2008 - 20:42
Jan En Anita:
Heel veel plezier en succes!
Geniet ervan!
Groetjes van Jan, Anita, Jeroen en Marleen
16 Mei 2008 - 21:52
Ad - Amsterdam:
Ome Piet & Tante Lia, Veel plezier en succes toegewenst en maak er een mooie en vooral leuke tijd. groetjes Ad -
16 Mei 2008 - 21:52
Ad - Amsterdam:
16 Mei 2008 - 23:48
Gvandinter:
hallo lia en piet
ik wens jullie een fijne fietsvakantie toe met mooi weer en heel weinig panne onderweg en het gaat jullie zeker lukken
zo,n sportief duo.
groetjes en tot september
gerda -
17 Mei 2008 - 09:02
Judith:
Het gaat echt beginnen!
Wij wensen jullie een geweldig avontuur!
Wilco, Judith en Anne -
17 Mei 2008 - 09:25
Jan En Rietje:
piet en lia
we wensen jullie een hele fijne tijd
en heel veel fietsplezier.
groetjes van uit amsterdam
van jan en rietje. -
17 Mei 2008 - 09:54
Corry Vkraay.:
Lia en Piet ,een heel fijne reis.
Het is wel spanend,dus veel pelzier.
Groetjes en tot ziens
17 Mei 2008 - 10:12
Sabine:
Lieve pap en mam,
'Reizen is genoegen nemen met de wereld en zijn wonderen'.
las ik onlangs in het tijdschrift van de Wereldfietser.
Dat is precies waar het om gaat, dacht ik toen.
Het kamperen in zo'n knus klein tentje is nieuw voor jullie. Maar ik weet bijna zeker dat dat heel goed gaat bevallen.
Ik wens jullie een fantastische en avontuurlijke tocht vol mooie ervaringen!
Veel liefs
Sabine -
17 Mei 2008 - 12:25
Ton En Wil:
Piet en Lia
Wij wensen jullie een plezierige,veilige en succesvolle tocht.
Maak er wat moois van!
Groetjes. -
17 Mei 2008 - 13:44
Diny En Louis:
Daar gaan ze dan....gepakt en gezakt, het fietsavontuur te gemoet!
De naaste familie nog langs en daar draaien de wielen!
Echte vutters die de vrijheid hebben en nemen om zo'n tocht te gaan ondernemen. Sabine en Chris zullen jullie ook wel met goede tips ondersteund hebben.
Goede reis en behouden vaart en de groeten in Santiago de Compost(doet me aan de volstuin denken) stella.
Tot horens!!!
Hartelijke groeten van Louis en Diny -
17 Mei 2008 - 15:46
Jan En José:
Lieve Piet en Lia,
We weten niet of we jullie vanavond nog zien.Hopelijk wel, dan kunnen we persoonlijk gedag zeggen.
Wat een geweldige onderneming! Jullie kennende gaat het vast en zeker lukken.
We wensen jullie een ontzettend goede reis, met veel fijne ervaringen.
Leuk dat jullie ons op de hoogte houden van de gehele trip.We kijken er naar uit.
Het allerbeste. -
17 Mei 2008 - 16:09
Monique Van Wijk:
Heb je net nog even op de verjaardag gezien van Marjo. Rust lekker uit straks en veel succes morgen! Duim voor jullie! Geniet er van.
groetjes
Monique en Dick -
17 Mei 2008 - 17:30
Truus :
Lia en Piet,alvast een fijne trip naar Tilburg! Hartelijk welkom!
Ik hoop dat de wind jullie inderdaad hierheen zal blazen! Een letterlijke steun in de rug is mooi meegenomen!Het zal toch wel even wennen zijn met al die bagage!Doch jullie kennende....!
Slaap lekker vannacht en tot morgen!
Groeten en liefs van
Truus -
17 Mei 2008 - 20:03
Geert-Jan:
Ook wij wensen jullie een prachtige reis naar het het fraaie Galicie.Een reis die je niet zo vaak maakt,maakt het bijzonder.Veel plezier en geen Koga pech.
Geert-Jan,Karin,Bjorn,Aniek en Nienke. -
zonnig geroet,
Bernadet -
29 Mei 2008 - 20:00
Annelies En Corry:
We hangen jullie verslagen op het prikbord in de Ukkesoos. De ouders vinden dat erg leuk. Veel goeten van iedereen.