Samen naar Santiago de Compostela - Reisverslag uit Appeltern, Nederland van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu Samen naar Santiago de Compostela - Reisverslag uit Appeltern, Nederland van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu

Samen naar Santiago de Compostela

Door: Piet en Lia van den Bergh

Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia

01 Mei 2008 | Nederland, Appeltern

Beste allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, gaan wij binnenkort een fietspelgrimstocht maken naar Santiago de Compostela. We vertrekken zondagmorgen 18 mei a.s. We hopen er op ongeveer 28 juni na 2600 km. fietsen, aan te komen.
Misschien vinden jullie het leuk om onze fietsreis een beetje te volgen. Op de site “Waarbenjij.nu” hebben wij een dagboek aangemaakt zodat het mogelijk is onze ervaringen met anderen te delen via deze site.
U moet zich daar niet te veel van voor stellen omdat:
-Wij vooral met volle teugen willen gaan genieten van het onderweg zijn.
-Wij niet te veel tijd willen steken in aangegane verplichtingen naar het thuisfront.
-Wij niet zo handig zijn met computers.
-Wij niet weten of het vinden/gebruik maken van internetcafés zo gemakkelijk is.
-De kans bestaat dat van onze dagboekplannen niets of niet zo veel terecht zal komen.
-enz.

Als het goed werkt, krijgen jullie bij elk dagboekbericht van ons een mailtje toegestuurd.

Heel veel groetjes van ons,

Piet en Lia van den Bergh
Appeltern

• 01 Mei 2008 - 12:40

Marian En Ton:

Hallo Piet en Lia
    Wat leuk dat jullie dit ook doen. Voor jullie zal dit later ook een mooi aandenken zijn. Wij volgen jullie vanuit Puiflijk en houden jullie in de gaten!!! Af en toe zullen wij jullie een hard onder de riem steken als het erg zwaar wordt, maar hopenlijk gaat het allemaal goed. Heel erg leuk en wij verheugen ons erop en leven(fietsen) met jullie mee.
    Liefs van Ton en Marian.

• 01 Mei 2008 - 13:08

René En Gerrie:

Hallo Piet en Lia
    Wij vinden het erg leuk om jullie reis te volgen.
    wij wensen jullie een goede reis toe, geniet er van en kom vooral gezond terug.Have a save trip.!!!! Groetjes René en Gerrie.

• 01 Mei 2008 - 13:53

Beppie:

Hallo piet n Lia, heerlijk zo'n (fiets)reis in het vooruitzicht!!!!!!!!!!!!!
    Ik dacht toen ik het bericht enkel halverwege gelezen had, dat het een uitnodiging was om een eindje mee te fietsen?!?!
    echt leuk dat jullie zoiets doen; ben momenteel aan het "trainen" voor de beklimming van de Alpe Huez met Pinksteren!!!!!!!!
    jullie zullen zeker in de buurt komen!!!!Ook al hebben we geen jacobsschelp aan de deur hangen, jullie zijn van harte welkom bij de overnachting op de route. heel veel liefs Beppie

• 01 Mei 2008 - 15:26

Hans En Tineke:

we zullen jullie met veel plezier proberen te volgen en hopen dat iets van jullie pelgrimsgedachte op ons nee zal stralen. succes

• 01 Mei 2008 - 17:17

Truus Van Den Bergh:

Hallo Lia en Piet!

Wat leuk dat jullie een dagboek willen bijhouden tijdens de tocht naar Santiago
    de Compostella! Daar ben ik en velen mét mij, denk ik, heel blij om.In elk geval
    ben ík zeer geïnteresseerd in al hetgeen jullie zullen gaan beleven. Hopelijk wordt het de tocht der tochten! Af en toe een "schelpje" naar de achterban voedt het saamhorigheidsgevoel!
    Ik wens jullie alvast een zinvolle, aangename, veilige en interessante pelgrimstocht!
    Groeten en liefs van

Truus

• 01 Mei 2008 - 17:58

Diny En Louis:

Hoi Piet en Lia,

Wij vinden het heel leuk dat ook jullie ons mee willen laten genieten in zoverre dat mogelijk is, van jullie reis.
    Tot horens zeggen we dan maar. Hoe vind Cis het dat jullie op reis gaan? Snapt ze het al een beetje. Ze heeft tenslotte ook al een grote reis meegemaakt in haar leventje!

Hele mooie en fijne dagen, genoeg energie en goed weer alvast. Doei!

Louis en Diny

• 01 Mei 2008 - 18:36

Betsie En Kees:

Dag Piet en Lia !

Eindelijk is het dan -bijna- zover !
    Heerlijk toch voor jullie !
    Natuurlijk blijven we graag op de hoogte
    van jullie belevenissen tijdens de pel-
    grimstocht naar Santiago de Compostella.

Maar vooralsnog: èèrst genieten (en af-
    zien !) en dan aan de achterblijvers
    aandacht gaan schenken !

Wij wensen jullie een hele mooie tocht
    en daarna weer gezond met een geweldige
    ervaring rijker terug naar Appeltern !

• 02 Mei 2008 - 08:50

Henk :

tot ziens in de Boskapel

• 02 Mei 2008 - 09:33

Ans Van Belkom:

Hallo Lia en Piet.
    Wil jullie graag volgen !
    Succes verder met de voorbereidingen !
    Lieve groetjes, Ans.

• 02 Mei 2008 - 14:58

Monique Van Wijk:

Piet en Lia, wij wensen jullie een fantastische fietstocht naar Santiago de Compostela. Ik vind het een hele prestatie! Ik doe het jullie niet na! de fietstocht is al genoeg: haha. Hartstikke leuk dat we jullie kunnen volgen zo! Doe voorzichtig en geniet samen van deze prachtige reis.

liefs,
    Monique, Dick en Michael.

• 03 Mei 2008 - 15:58

Jan En Marjo:

Super die web site! We gaan jullie helemaal volgen!
    Heel veel succes met jullie grote avontuur en kom vooral gezond weer terug.
    Wat zullen jullie een boel te vertellen hebben dan.
    Heel vee liefs van ons.

• 03 Mei 2008 - 17:39

Annelies En Janny:

we komen uiteraard nog voor 18 mei naar appeltern, want vanwege het familieweeklend in SNEEK kunnen we jullie niet uitzaaien
    we zullen jullie uitdaging op de voet volgen en wensen jullie een behouden tocht, een fijn verblijf samen en een onvergetelijke ervaring
    tot snel in appeltern

annelies en janny

• 05 Mei 2008 - 16:44

Noëlle GUELFF:

Gefeliciteerd en succes met jullie reis !
    Je vous souhaite un bon voyage en vélo (en amoureux...) et que tout se passe au mieux.
    Kusjes en tot ziens in Virton
    Noëlle

• 05 Mei 2008 - 19:55

Corrie Van Osta :

Piet en Lia,

Ja, het gaat nu opschieten! Jullie hebben je goed voorbereid, dus wat dat betreft zal het allemaal wel goed gaan.
    We hopen dat jullie echt de "trip" van jullie leven gaan maken. We wensen jullie daarbij heel veel gezondheid, energie, goed weer, leuke ontmoetingen, kracht, geluk, incasseringsvermogen, devotie en onvoorstelbare indrukken! En nog veel meer positieve en plezierige werderwaardigheden!
    Goede reis en Gods zegen!
    Hartelijke groeten,

Cor (en +Jan)

• 06 Mei 2008 - 06:16

Annelieke:

Dag papa en mama,
    Wat een lieve foto......
    Ik verwacht niets van jullie. Natuurlijk is het leuk om wat van jullie te lezen (zeker als je het met plezier hebt geschreven), maar ik wens jullie vooral toe dat je echt weg kan zijn, met je aandacht daar, met z'n tweetjes en alles wat er op jullie pad komt.
    Thomas en ik vinden het echt heel fijn en gezellig dat jullie ons nog kunnen helpen met verhuizen voor de reis.
    tot morgen!
    veel liefs
    van
    Lieki

• 06 Mei 2008 - 14:25

Aldert En Julia:

Hallo Piet en Lia,
    Inderdaad de reis is bedoeld om te genieten van het onderweg zijn. Prachtige dorpjes, steden en mensen komen jullie tegen!
    Het feit dat jullie je ervaringen willen delen is ontzettend leuk. Wij wensen jullie veel succes. Jullie hebben voor de reis zeer goed voorbereid. Het gaat dan ook lukken! Wij zien elkaar mogelijk nog voor jullie vertrek!
    Hartelijke groet,
    Aldert en Julia

• 07 Mei 2008 - 20:13

Hans En Sara:

Nog 10 dagen ,dan is het zo ver. Dan gaat de reis beginnen. We komen jullie zeker uitzwaaien. We kijken uit naar de berichtjes en leven met jullie mee.Het lijkt ons een heerlijk gevoel om dit samen te doen nu er de tijd voor is. Geniet ervan. Veel liefs van Hans en Sara

• 10 Mei 2008 - 20:35

Elma:

Lieve oom Piet en tante Lia,

Wat spannend zeg! Nog maar een week en dan is het zover.
    Wij wensen jullie een heel goede reis en vinden het heel leuk om af en toe wat te horen/zien van jullie belevenissen. dat was bij Sabine en Chris ook zo leuk.
    Als het maar niet als een verplichting voelt.
    vooral veel genieten van al het moois wat jullie tegen zullen gaan komen.
    Heel veel succes en nog meer plezier!

groetjes en veel liefs van Gerard, Elma, Vera, Jasper en Thomas.

• 12 Mei 2008 - 19:00

Tonnie En Marian:

Het is nu een week voor jullie vertrek. Spannend...niet??? Maar het gaat zeker lukken met al die kilometers, die jullie al in de benen hebben zitten. Weten jullie al dat er grote beroering is ontstaan in het Spaanse Baskenland. Op de regionale radio "SERVEZA" wordt volop aandacht besteed aan de komst van Santi Pedro de la Montanje Com de Beste en zijn gefietstkoosde sinjorieta Lia!!!
    Wie zijn toch dat stel, helemaal vanuit Appeltern? Komen zij dit jaar als een soort Nederlandse Moren Spanje op de fiets veroveren of zijn zij 2 knakkers van tulpenbollen op klumpkes, die samen vuttend en fietsend genieten van hun (bedevaart)tocht naar Santiago.
    Jullie hoeven van die heisa daar niet Spaans benauwd te worden. Ge zult daar heel hartelijk welkom worden geheten.
    Wat ik je voorspel!!!Piet en Lia, eerst nog maar genieten van deze Hollandse luchten en dan zondag a.s. het startschot voor jullie vertrek.
    Succes met de laatste voorbereidingen

• 17 Mei 2008 - 07:36

Liesbeth:

Hallo oom Piet en tante Lia,

Ook wij willen jullie heel veel succes wensen op jullie tocht, ook namens ons pa en ma. Die hebben wel geen internet, maar wij zullen ze op de hoogte houden van jullie belevenissen en de rest van de familie zal dat ongetwijfeld ook doen.

Een hele goede en sportieve reis!
    Bon voyage!

Veel liefs en groetjes van Toine, Liesbeth, Rick en Anita