Genietend in Santiago de Compostela - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu Genietend in Santiago de Compostela - Reisverslag uit Santiago de Compostela, Spanje van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu

Genietend in Santiago de Compostela

Door: Piet en Lia van den Bergh

Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia

24 Juni 2008 | Spanje, Santiago de Compostela

Allereerst heel erg bedankt voor al die felicitaties die we mochten ontvangen!!! We waren best nieuwsgierig naar reacties vandaar dat we vandaag weer naar het internetcafe gegaan zijn.
Elke dag bezoeken we Santiago en zien dan weer nieuwe bekenden van onderweg, elke keer is dat weer heftig omdat je weet wat je er voor hebt moeten doen om hier aan te komen.
Op het plein voor de kathedraal komen er constant pelgrims aan vooral te voet en wat minder met de fiets. Mensen laten de tranen de vrije loop en zijn zo blij dat ze het na weken, soms na maanden, volbracht hebben. Prachtig om te zien
We rusten natuurlijk ook uit op de camping maar moeten onze fietstocht naar Finisterre voorbereiden, boodschappen doen, we hebben al een kamer hier in Santiago geregeld voor de nacht van 2 op 3 juli omdat we dan inmiddels onze tent, bagage en fietsen ingeleverd hebben om naar Nederland gebracht te worden.
We hoorden dat het bezoeken van Finisterre heel erg de moeite waard is, we kijken er naar uit.
Vanavond moeten we onze tassen nog even speciaal inpakken omdat we de komende dagen niet kamperen en een heleboel spulletjes dus niet mee hoeven te nemen. Ons tentje mag even alleen blijven samen met de andere bagage.
De komende dagen horen jullie even niets van ons want wij zijn weer op pad en onze Dieter is op vakantie.(Hij verwerkt onze smsjes.)
Nogmaals bedankt voor jullie lieve reacties en tot ziens binnenkort!

Piet, papa, opa en Lia, mama, oma.

P.S.:
-Wij hebben i.v.m. gewichtsbesparing ons adresboekje niet meegenomen. We realiseren ons nu wel dat we van een aantal mensen geen huisnummers en postcodes weten zodat we die geen kaart kunnen sturen. Dat vinden we jammer maar het is niet anders. Neem het ons niet kwalijk!
-Ben, Henk en Julia, nu weten we pas echt wat jullie ook beleefd hebben!!!
-Geert-Jan, er was iemand met de ligfiets onderweg naar Santiago! Dus.....
-O.i. lukt het niet om op het landkaartje onze juiste plaats aan te wijzen. Wie weet is het deze keer wel gelukt.
-Lieve kinderen en Ciske we hopen jullie weer gauw te zien! We missen jullie wel. Heel veel liefs en een dikke knuffel uit Santiago voor Ciske.
-Mensen die op vakantie gaan en die we voor onze thuiskomst niet meer zien, wensen wij alvast een heel prettige vakantie toe!
-Beste fietsvrienden, alvast een hele gezellige fietsdag op 28 juni. Jammer dat wij er niet bij kunnen zijn, maar wij vinden dit ook best leuk!

• 24 Juni 2008 - 17:41

Truus:

Hallo Lia en Piet!

Bedankt voor jullie bericht! Lekker rustig aan het genieten in Santiago?
    Morgen naar Finistére?
    Zr. Theonée zei al: "Natúúrlijk gaan ze daar naar toe".Zij is daar ook geweest, ná Santiago. Ik wens je een fietstocht zonder ál te veel zweetdruppeltjes!
    Geniet van alles, deze laatste dagen in Spanje!
    Wij kijken uit naar jullie terugkomst. Alvast goede reis en VAN HARTE WELKOM THUIS!
    Groeten van Walburga en
    Truus

• 24 Juni 2008 - 18:04

Corry.:

Hoi Piet en Lia.
    Nu kunnen jullie een beetje alles op je gemak doen,dus dat is ook wel prettig even af kikken van het klimmen.
    Groetjes Corry en tot ziens,doeeeeeeeeeeeee.

• 24 Juni 2008 - 20:01

Annelies En Janny:

piet en lia,

fantastisch, proficiat met deze geweldig knappe tocht van 2600 km
    en groot complimeny vanuit druten aan deze pelgrims met doorzettingsvermogen
    een levenservaring om nooit meer te vergeten
    geweldig, lia en piet
    tot ziens en hoors

• 25 Juni 2008 - 07:14

Kees Van Den Bergh:

Dag Piet en Lia !

Geniet er maar lekker
    van de komende dagen
    en alvast een goede reis
    terug op 3 juli !

voor jullie twee !)

• 25 Juni 2008 - 09:41

Theo-Frankrijk:

Beste Piet en Lia,

Chapeau!!!! een geweldige prestatie met een mooi einde. Ik neem aan dat jullie de regen van Frankrijk inmiddels hebben vergeten. Sabine is onderweg naar Carcasonne om jullie in Nederland te verwelkomen. Ze heeft trouwens de hele boerderij geel geverfd bij ons!!

groetjes Théo

• 25 Juni 2008 - 10:18

Gerda:

hoi piet en lia,
    rust maar lekker uit ,jullie hebben het verdiend,komt er geen kaartje is niet erg het is toch al heel erg mooi dat we via de computer met jullie hebben mee gefiets en van jullie reisverslag hebben genoten,
    groetjes gerda

• 25 Juni 2008 - 20:27

Diny En Louis:

Hoi Lia en Piet,

Dat is lekker bijkomen denk ik naar zo'n tocht. Het is nu 1-1 Turkije- Duitsland, o jee het is net 2-1 geworden voor de duitsers.Lekker fietsen straks op je dooie gemak, zal dat lukken?We zien uit naar jullie thuiskomst en hopen dat jullie ook bij ons Truus Zijn volgende week zaterdag. Tot ziens zeggen we maar! Louis en Diny