Breda-Mechelen-Geraardsbergen - Reisverslag uit Geraardsbergen, België van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu Breda-Mechelen-Geraardsbergen - Reisverslag uit Geraardsbergen, België van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu

Breda-Mechelen-Geraardsbergen

Door: Piet en Lia van den Bergh

Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia

20 Mei 2008 | België, Geraardsbergen

(bericht van het fietsfront, per SMS)
Maandag van Breda tot Mechelen gefietst. 92 kilometer. In trekhut overnacht. Wat koud om te kamperen. Dinsdag tot Geraardsbergen. 72 kilometer. Wind goed. We kamperen nu. Mooie steden Lier, Mechelen en Aalst bezocht! groetjes!

• 20 Mei 2008 - 16:40

Sabine:

Lieve pap en mam,

Zo, nu ben ik ook de eerste die reageert op jullie blog, zoals jullie bij ons ook bijna altijd de eerste waren!

Zo snel hadden we natuurlijk geen berichtje verwacht.

Heel fijn dat jullie zo goed op weg zijn.
    Hopelijk is het niet te koud vannacht! Brrr.
    Slaap goed in jullie tentje.
    We denken aan jullie!

Heel veel liefs
    Sabine & Chris

• 20 Mei 2008 - 17:51

Truus:

Hallo pelgrims!

Leuk dat we al zo gauw iets horen!
    Vannacht wordt het dus de tent als onderkomen? Zal best een beetje koud zijn, denk ik.
    Maar..dat heb je vast wel ingecalculeerd!
    Ik sprak vanavond Francisca; moest veel groeten doen en ze wenst jullie goede vaart!
    Groeten ook van mij en Walburga en tot een volgende keer!
    Goede nacht!
    Liefs van Truus

• 20 Mei 2008 - 19:09

Gerda:

hallo lia en piet
    aan jullie gezichten te zien gaat alles volgens wens.
    leuke foto,s
    groetjes gerda

• 20 Mei 2008 - 19:39

Annelies En Janny:

beste fanatiekelingen,
    piet, je hebt lia toch niet over de Muur laten rijden?
    de wind stond nog steeds in de goede hoek
    dat was toch wel heel fijn?
    jullie hebben toch in den beginne vele km gemaakt!!
    klasse!!
    de nachten lijken ons toch aan de koude kant, maar het wordt overdag langzaam maar zeker 20 graden
    goede reis gewenst en op naar de franse grens

• 20 Mei 2008 - 20:13

Ben En Franka:

We zijn weer terug van weggeweest.Uit betrouwbare bron vernomen over het emotionele afscheid afgelopen zondag.Het begin is goed.Keep them rolling!

• 20 Mei 2008 - 20:24

Marian En Tonnie:

Allez Pollekes. Gullie goat voortvaardig, zulle. Wat de kouwekes voor Lia betreft weet ik nie, maar gij Pierre. Unne doorgewinterde ijspegel zedde ge toch. Dus es ge un piama bij het, aontrekke. En Lia een gebreide boks. Lekker tegen mekoar goan liggen, un kusseke en dan weet ik zeker da gullie direkt in sloap vallen. En denk maar oan straks as ge de Piereneeën over zet. Dan hedde ut misschien wer te werm. Maar ja....dan kunde alles snachts uittrekken of buiten onder de volle moan sloapen.
    Ben en ikke goan mergenovond trainen. As ge soms zin het om mee te goan!!!
    Unne goeie start merge wer. Op naar un ander land.
    Groetjes Tonnie

• 20 Mei 2008 - 20:48

Aldert En Julia:

Hallo Piet en Lia, Wij hebben de kaart van Belgie bijgepakt om te achterhalen waar jullie zijn. Jullie zijn goed op weg!
    Het is nu 22.46 uur. Jullie liggen knus in jullie nieuwe tent! Morgen gezond weer op!
    Wij wensen jullie bonne route!
    Liefs Aldert en Julia

• 21 Mei 2008 - 16:27

Louis En Diny:

Hoi Lia en Piet,

Wat een leuke foto's van jullie. Toen wij met de Zonnebloem op vakantie waren zijn we ook in Mechelen en Lier geweest, hele leuke stadjes vonden wij ook.
    En waar zijn jullie bij de volgende brief.....??? Ik ben benieuwd!
    Lekker fietsen, veel genieten van de natuur en de mensen die jullie ontmoeten.

Groetjes van ons

Diny en Louis

• 21 Mei 2008 - 20:02

Corry:

Jullie zijn ondertussen alweer een stuk verder ,dus ik kijk uit naar het volgende veslag. Groetjes Corry.

• 21 Mei 2008 - 20:13

Sretko En Milica:

lieve vrienden,
    alles goed? jullie zijn al in belgie, wat snel! we wensen jullie hele goede weer toe en veel fietsplezier,
    we denken wel aan jullie, groetjes

Piet en Lia

Wij gaan samen een fietstocht maken naar Santiago de Compostela. Wij houden beiden erg van fietsen. Nu we allebei niet meer hoeven te werken, hebben we de tijd om samen een langere fietstocht te maken. We hebben erg veel gehoord en gelezen over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela en zijn hierdoor enthousiast geraakt! Afzien hoort er natuurlijk ook bij maar we hopen vooral te genieten van het onderweg zijn!

Actief sinds 23 Juli 2012