etappes 6 en 7 juni - Reisverslag uit Dax, Frankrijk van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu etappes 6 en 7 juni - Reisverslag uit Dax, Frankrijk van Piet en Lia Bergh - WaarBenJij.nu

etappes 6 en 7 juni

Door: Piet en Lia van den Bergh

Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia

07 Juni 2008 | Frankrijk, Dax

6 juni: 90 kilometer Labouheyre. Oneindige lange rechte wegen. Les Landes.Alleen op de camping.

7 juni 72 kilometer. Dax. Nog steeds alleen bos. Dax is mooi. Leuke ontmoetingen. Fris nu. Pyreneen naderen! Groetjes!

• 07 Juni 2008 - 19:17

Geert-Jan:

Als ik in de nacht door het bos naar huis fiets,kom ik langs een natuurlijke vijver.Hier is dan een concert van kikkers in volle glorie.Moet ik toch even aan jullie denken.
    Blijven genieten met de Pyreneen in zicht.

• 07 Juni 2008 - 19:59

Diny En Louis,:

Hoi Lia en Piet,

Wat zal ik schrijven op dit blad? Ik zie voor me , die lege camping in een dorpje? en jullie in je tentje eten koken , douchen wassen en plassen. Is daar dan ook een receptie of is het een vrije camping waar je zo op kunt verblijven? En de volgende dag weer verder, als maar verder!!!Hou de race er in en geniet van de mooie vrije dagen, helemaal uit de sleur van het dagelijkse leven in Appeltern.Vandaag beginnen de wereldkampioenschappen voetbal, Louis zit aan de buis!! en ik voel me achter de cp beter thuis.

Groetjes van ons

Diny en Louis

• 07 Juni 2008 - 20:23

Mari En Ria:

Dag Lia en Piet,

We blijven jullie volgen op de site.
    Op naar de Pyreneen.

Groetjes Mari en Ria

• 07 Juni 2008 - 21:20

Sabine:

Ik ben nu bij Beppie en Theo. Heel gezellig hier. Vandaag voor het eerst buiten gebbqt dit seizoen;het is hier ook wel koud nog, nu 10 gr buiten on 23uur. Valt niet mee, typen op een azerty toetsenbord he...Morgen groot feest voor Beppies verjaardag.

Zetm op in de bergen!!!
    Hopelijk wordt t gauw warmer nu.
    Heel veel liefs
    Sabine

• 07 Juni 2008 - 22:17

Ans Van Joest:

Hallo Lia en Piet.
    Erg leuk om jullie zo te volgen!Sterkte met de Pyreneen!

• 07 Juni 2008 - 22:18

Ans Van Joest:

En natuurlijk lieve groetjes !!!

• 08 Juni 2008 - 08:54

Annelieke:

He lieve papa en mama,
    dan nu eindelijk een berichtje van mij! We hebben nog steeds geen internet....Ik ben nu in Appeltern, gisteren leuke reunie van Atalante gehad. Jullie huisje en tuin ziet er goed uit.
    De Pyreneen al in zicht. Het gaat hard!
    Woensdag hadden jullie goed weer, hopelijk is dat nog steeds zo. Dat maakt alles zo veel meer ontspannen en mooi.
    Heel veel liefs,
    ook namens Thomas
    van
    Lieki

• 08 Juni 2008 - 08:56

Annelieke:

En Bieni, leuk om via deze site ook te lezen hoe het met jou is!
    Was het feestje leuk?
    xxx!

• 08 Juni 2008 - 10:44

Jan&Loes:

Hoi Piet&Lia,
    Wat 'n afstand hebben jullie al afgelegd....; knap hoor. Nu volgt een "zware" beproeving, maar bergen zijn er om overwonnen te worden, toch? Veel succes hiermee. Wij vinden het erg leuk om jullie via internet te kunnen volgen. Nog veel plezier saampjes en tot de volgende keer.
    Liefs van Jan&Loes

• 08 Juni 2008 - 16:36

Hans En Sara:

Hoi,Ik las dat de benen het goed doen. niet alleen de benen doen het goed,wat denk je van jullie doorzettingsvermogen ,de wilskracht en energie?Hou vol. Wij fietste vandaag van de brug van Ewijk naar de Nijmeegse brug en weer terug. Maar 30 km. Prachtig zonnig weer, liefs van ons.

• 08 Juni 2008 - 17:18

Gerda:

hallo lia en piet,

blijf jllie steeds volgen heel leuk jullie reisverslag te lezen.
    groetjes gerda.

• 08 Juni 2008 - 17:42

Truus:

Hallo samen!
    Hoe dicht zijn jullie de Pyreneën al genaderd??
    San Sebastian komt al aardig in zicht, denk ik.
    Hopelijk hebben jullie net zo'n goed weer als wij! Vandaag was het écht zomer! De etappes zullen nu wel héél pittig
    worden! Maar jullie zijn doorzetters! Petje af!
    Veel fietsplezier en cultureel genoegen!
    Groeten van Truus.

• 09 Juni 2008 - 09:44

Sjaak/Gerrie/Marlijn:

Piet en Lia,

Met de jongens uit Appeltern weer een rondje van 80 km gefietst.
    Maar wat jullie doen is weer wat anders.
    Heel veel succes nog in de Pyreneen en geniet ervan.
    Sjaak, Gerrie, Marlijn en Femke.

• 09 Juni 2008 - 09:47

Jan Volman:

Hallo Lia en Piet, het
    begint op te schieten zie ik. Mijn PC doet het gelukkig ook weer.
    Succes met de laatste loodjes. Groeten van Rietje en Jan

• 09 Juni 2008 - 10:20

Dieter, Joyce, Cis:

hoi papa en mama,
    veel succes en sterkte in de Pyreneeën!

veel liefs uit de Cingelstraat

ps: vh weekend tocht v. 200 km gereden. zonder 20 kilo bagage en zonder heuvels/bergen. en best zware benen nu... petje af voor jullie, hoor (nu al)!!
    ps2: Sabien, jij ook veel succes/plezier met de terugreis!