etappes 20 en 21 juni
Door: Piet en Lia van den Bergh
Blijf op de hoogte en volg Piet en Lia
21 Juni 2008 | Spanje, Madrid
ps: plaatsje Portos niet te vinden op de kaart... Dieter)
20 juni: 86 kilometer. Triacastella, zware dag, warm, 25 kilometer klimmen, 3 passen. Hoogste: 1135 meter.
21 juni: 64 kilometer. Portos. Weer pittige dag. Warm en vele klimmen. In albergue. Nog 85 kilometer! Halen we! groetjes!
21 Juni 2008 - 19:02
Marjo En Sara:
De mannen zitten vol spanning bij het voetbal. Wij denken even aan jullie. Zien jullie de wedstrijd soms ook? Succes met de laatste loodjes . Wat geweldig dat jullie al zover zijn. Geniet van het laatste stukje vakantie. liefs van ons viertjes. -
21 Juni 2008 - 20:14
Loes Jap-tjong:
succes en sterkte met laatste km's!!!!!!!!!!!!! -
21 Juni 2008 - 20:25
Corry:
Geweldig nog even en jullie zijn er .
fantastie's -
21 Juni 2008 - 21:41
Truus:
We zijn er bijna......!!!
Dat zal na zo'n zware tochten een goed gevoel geven! Ik vind het geweldig wat jullie presteren!
Oranje ligt er helaas uit...Zuur, maar het is niet anders.
Denken jullie overmorgen in Santiago aan te komen?
Courage!
Dag Piet en Lia !
De laatste loodjes, wat
een karwei hebben jullie
geklaard, kranige twee !
Geniet er met volle teu-
gen van zou ik zeggen
en dan wordt het nog
heel lang nagenieten !
Het beste gewenst !
Betsie en Kees -
22 Juni 2008 - 08:12
Jan En Anita:
Goed hoor van jullie!
Beter dan Oranje. Jammer hè dat ze er uit liggen. Het was wel super spannend. Vanavond Italië-Spanje. Jullie zijn nu vast en zeker voor Spanje! Wij ook! Vandaag de verjaardag van Thomas, van ons Elma. Hij wordt ook al weer 10 jaar! Heel veel groetjes van ons en ook van ons ma!
Geniet er nog van!
Jan, Anita, Jeroen, Marleen -
22 Juni 2008 - 09:17
Beppie:
Que tal? muy bueno?
ahora Sabine esta partido con su "bike" a Carcasonne para tomar el avion en treis dias.Fuy muy agredablo cuando Sabine esta aqui.
Con mi familia y amigos tan bien
Ga nou maar weer gewoon door in het nederlands; begreep van Sabine dat het nog steeds heel goed gaat: echt leuk, een hele ervaring die niet snel uitgewist kan of zal worden! Sabine is vanmorgen vertrokken op de fiets op weg naar Carcasonne waar ze woensdag het vliegtuig neemt: gelukkig is het vandaag minder warm, wat het fietsen minder vermoeiend zal maken! Hoop voor julie dat de laatste loodjes niet zwaar zullen wegen; de meeste klimmen zijn waarschijnlijk al achter de rug!
heel veel lieve groeten van ons uit het zuiden van Frankrijk
Beppie
* -
22 Juni 2008 - 09:57
Gerda:
hoi lia en piet
inmddels zitten de laatste kilometers er wel op denk ik een geweldige prestatie zal jullie berichtjes missen .
groetjes gerda. -
22 Juni 2008 - 15:09
Walburga:
Piet en Lia Het doel is bereikt.............
Geweldig..... Proficiat!
Nu lichamelijk bijkomen.
en genieten van de omgeving.Lia hebben de zemenlappen goed gewerkt?
weer welkom thuis met alle vehalen en totziens! m.h.gr.Walburga -
22 Juni 2008 - 15:16
Ans Van Joest:
Lia en Piet.
Sterkte met de laatste loodjes! Geweldig hoor!Ik verheug me op 'n weekje Schiermonnikoog met J-D-C. Lieve groetjes! -
22 Juni 2008 - 15:26
Truus:
Zondagmiddag...
Jullie zijn er! Fantastisch! Proficiat met het bereikte doel!
Nogmaals: klasse!!!
Nu eerst maar eens goed uitrusten: je hebt er ruimschoots de tijd voor!
De wierook al geroken?
Is het druk in Santiago?
Nog veel plezier samen!
Even de fietsen aan de kant??
Lia en Piet,tot ziens!
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen!
Hartelijke groeten en veel liefs van Truus -
22 Juni 2008 - 17:21
Dieter, Joyce, Cis:
Hoi papa en mama,
na een blik op jullie weblog begrijp ik dat jullie er al zijn! van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!! ik denk dat jullie vanmiddag gebeld hadden, maar ik kon geen nummer zien..
we zijn benieuwd hoe het voelt en hoe het daar is.
we horen het snel. geniet vd 'rust'
liefs uit Breda -
22 Juni 2008 - 18:05
Ton En Wil Van Heck:
Piet en Lia
Van Harte gefeliteerd met het bereiken van jullie einddoel.
Een geweldige prestatie.
We wensen jullie nog een fijne prettige tijd in Santiago en een behouden thuiskomst.
Groetjes Ton en Wil. -
22 Juni 2008 - 18:14
Dieter, Joyce, Cis:
jullie net aan de telefoon gehad. jullie blijken idd al gearriveerd! goed hoor! we wachten het uitgebreidere verslag af (wij morgen tot vrijdag weg)
22 Juni 2008 - 19:12
Conny En Melle:
Begrijpen doe ik het niet maar zo te zien aan al die berichten hebben jullie het einddoel bereikt. gefeliciteerd met deze prestatie. We zullen jullie verslagen van de agelopen dagen op een later tijdstip wel lezen zeker?? Het zal wel vreemd zijn om nu niet meer te hoeven fietsen. Kunnen jullie afkicken. Groetjes van Conny en Melle -
22 Juni 2008 - 19:29
Judith:
Ik hoorde vanmiddag op de verjaardag van Thomas van mama dat jullie er zijn! Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn! Gefeliciteerd en geniet ervan hoor! -
22 Juni 2008 - 21:03
Elma:
Jullie hebben het gehaald!! Geweldig hoor. En zo vlot.
We hoorden het vanmiddag van tante Truus; die belde voor Thomas z'n verjaardag. Heel de familie is trots op jullie en feliciteert jullie met deze prestatie!
Geniet nog van jullie tijd daar!
veel lieve groetjes van
ons allemaal! -
23 Juni 2008 - 09:23
Liesbeth:
Oom Piet en tante Lia,
Ook ik lees nu dat jullie al zijn aangekomen op jullie eindbestemming. Een geweldig gevoel moet dat zijn. Geniet er maar lekker van. Van harte proficiat hoor!
Groetjes en liefs van Liesbeth, Toine, Rick en Anita.
P.S. We zullen de mailtjes over jullie belevenissen wel gaan missen... -
23 Juni 2008 - 11:20
Tonny En Ran.:
Hoi Lia en Piet, we zijn jullie een tijdje uit het oog verloren. We waren zelf een paar weekjes weg.En nu we jullie weer gevonden hebben zit jullie fietstocht er bijna op. We hebben wel al jullie verslagen nog doorgelezen, wat hebben jullie veel moois gezien. Dit word een vakantie die jullie nooit meer zullen vergeten.Piet en Lia super, super knap. liefs Tonny -
23 Juni 2008 - 11:22
Tonny En Ran:
Ik vergeet jullie te nog feliciteren, bij deze dus, en het is echt gemeend hoor. Tonny -
23 Juni 2008 - 12:48
Julia:
Hallo Piet en Lia. Ik kon vanuit vakantieland Ambon - Indonesie, Bali, Malysie niet meer goed volgen. Nu weer terug van weggeweest even nav jullie berichtje reageren. Ik lees dat jullie ondanks zware etappes bijna het eindsstation bereiken. Chapeau!!! De plaatsen komen mij bekend voor. Ik weet wat het betekent. Erg sportief van jullie. Bedankt voor het leggen van mijn steentje!!!! Ik twijfel niet aan het al dan niet halen! Prettige voortzetting. Bon camino!
Hartelijke groet van Aldert. Liefs Julia